Ara

Okulumuzda uygulanan temiz sınıf uygulmasında kazanan sınıflarımızı tebrik ediyoruz. 5/C 6/F 7/F 8/E

Ara

Okulumuz Müzik Öğretmeni Özhan GÜVENÇ tarafından oluşturulan 11-15 yaş çocuk  Orkestrası ve Korosunun okulumuz bünyesindeki  Projesi kapsaminda Adanamızın  Kozan İlçesinde Dağilcak Milli Parkında yöremize ait "Adana Köprübaşı" Türküsü, Tarihi Kozan Hoşkadem Cami Avlusu dışında Batı Trakya Yöresine ait Türk Tasavvufi Müziklerinden "Yeni Cami avlusunda Ezan sesi var" adlı eseri, Tarihi Kozan Kalesinde ise İç Anadolu Türküsü olan "İlvanlim" adlı eserleri çocuklarımız okulumuz bünyesinde başlatılan "Doğa ve Tarih Müzikle iç içe" Projesi kapsaminda başarıyla sergilemiştir. Projemizin bir diğer ayağı için hazırlıklar tüm hızla devam etmektedir.

Ara

Türk Kızılayı tarafından "Engelsiz İlk Yardım Projesi" kağsamında görme ve işitme engelli bireylere yönelik geliştirilen ilk yardım rehberlerine, dijital içeriklere ve videolara Türk Kızılay İlk Yardım Web Sitesinden Erişilebilmektedir. www.ilkyardim.org.tr

Ara

Bakanlığımıza bağlı resmi/özel kurumlarda öğrenci, okul çalışanı ve velilerin sağlığının korunması, geliştirilmesi, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve eğitimde istenilen kaliteye erişilebilmesi için sağlık şartlarının iyileştirilmesi ve koruyucu tedbirlerin alınması maksadıyla çalışmalar yapılmaktadır.

Ara

İlçemizde yürütülen Değerlerimizle Değerleniyoruz projesi 4-15 Aralık Tarihlerinde Misafirperverlik değeri ile devam ediyor.

Kas

Sosyal Bilgiler dersi hayatımın her alanında projesi kapsamında okul dışı eğitim alanlarından biri olan Adana Müzesi gezimizden kareler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete göç etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin tertip ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Töreninden kareler...

Kas

Bu mutlu günde okul müdürümüz Sn. Mustafa POLAT tüm öğretmenlerimizle tek tek tokalaşarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Sarıçam Belediye Başkası Sn. Bilal ULUDAĞ ve Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Uygar İNAL öğretmenler günü kutlaması için okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Bu ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Özel öğretim daire başkanı Sayın Hasan ÖZTÜRK ,Adana İ Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan TEVKE ve Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Uygar İNAL Okulumuzu ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Erasmus+ projesi kapsamında misafir ettiğimiz Polonyalı ve Romanyalı öğretmenlerimiz ile yaptığımız etkinlikler.

Kas

100.yıl Cumhuriyet ormanına Ömer Kanaatbilen ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri ile birlikte ağaç dikim törenine katıldık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85. yıl dönümünde sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle düzenlenen Resfebe yarışmasında dereceye giren  öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. Daha nice başarılar diliyoruz.

İlkokul birincimiz Yakup YETİŞ/3-E

ortaokul ikincimiz ve üçüncümüz   İsmigül METİN/7-H          Esma ALAY/7-C

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.emeği geçen öğretmen öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz